Vår goda Skogaholmskaka bakas med havre och honung. Det ger ett bröd med lite mer smak, samtidigt som kakorna blir härligt mjuka och saftiga. Dessutom är de superenkla att dela till perfekta storlekar för alla i familjen.

Ingrediensförteckning Vetemjöl, vatten, havreskållning 6%, sirap, socker, jäst, havrefiber 2%, rapsolja, vetegluten, bagerihonung 1,5%, ättika, salt, fruktos, bakpulver (hjorthornssalt), malt av korn, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror). Bakad med honung.
Näringsdeklaration per 100 g/ml Energi 1050 kJ / 250 kcal
Fett 2,8
- varav mättat fett <0,5
Kolhydrat 46
- varav sockerarter 8,1
Fiber 5,3
Protein 8,0
Salt 0,5 
På grund av en mycket kall vår och sedan en torr sommar kommer Skogaholmskakan bakas med en blandning av EU-honung och icke EU-honung, då det tyvärr är brist på svensk honung. Detta gäller på kakor med bäst före datum från den 1 december 2017.