Ingredienser

 4 portioner 

  • 8 skivor Skogaholm Original- eller Frasrost
  • 1/2 grillad kyckling
  • 1 paket bacon (ca 140 g)
  • 1 dl majonäs
  • 2 tomater
  • 1 rödlök
  • salt
  • svartpeppar
  • smör
  • salladsblad

Gör så här

Rosta brödskivorna. Plocka av kycklingen från skrovet och skär det i småbitar. Blanda majonäs med dijonsenap och smaka av med salt och peppar. Skär tomaterna i tunna skivor. Skala och skiva rödlöken tunt. Klipp baconet i mindre bitar och stek knaprigt. Smöra brödskivorna och lägg salladsblad på fyra av dem. Lägg på tomatskivor, kycklingen, klicka på dijonmajonäs och toppa med bacon och lökringar. Lägg på resterande brödskivor som lock och packa in mackorna i smörpapper eller i en matlåda.