TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Stort tack för alla fantastiska bidrag! De vinnande bidragen kommer att tryckas i en receptbok under våren 2022, som kommer att tävlas ut på sociala medier under året!

Tävlingsregler för Sveriges Godaste Utflyktsmacka

Tävla med din godaste utflyktsmacka – vinn fina priser! Skogaholm gillar att vara en del av matsäcken på utflykten. Friluftsfrämjandet gillar att vara ute. Därför känns vårt samarbete lika roligt som naturligt. Tävla om Sveriges godaste utflyktsmacka! Du behöver bara göra din godaste utflyktsmacka och posta en bild eller liten film av den på Facebook eller instagram. Använd #godasteutflyktsmackan så är du med och tävlar om en himla massa fina priser från Skogaholm och Friluftsfrämjandet. Självklart kan du tävla med flera mackor. För vem kan välja? 

Tänk på att ha en öppen profil när du tävlar.

Organisatör
Fazer Bageri och varumärket Skogaholm 
Friluftsfrämjandet 
Vem kan delta?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal på Fazer eller Friluftsfrämjandet som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.
Hur deltar man?
En jury bestående av representanter från Fazer/Skogaholm och  Friluftsfrämjande utser vinnare löpande. Kanske kommer just ditt bidrag bli en del av den receptbok på goda utflyktsmackor som Skogaholm och Friluftsfrämjandet kommer ge ut under våren 2022!
Vinnarna kontaktas löpande och kommer publiceras på Friluftsfrämjandets och Skogaholms Facebook och Instagram. Du får gärna delta med flera recept. Juryns beslut kan inte överklagas.

Genom att delta i tävlingen och skicka in ditt bidrag ger du Skogaholm/ Fazer Bageri AB rätt att utan ersättning och begränsning i tiden använda bild, namn på mackan och receptet i vår marknadsföring samt att publicera ditt namn som avsändare till ditt recept.

Skogaholm äger rätten att använda bild och namn i marknadsföringssyfte.


Hantering av personuppgifter
Fazer och Skogaholm behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarnas godkännande.  

Lär dig mer om vår integritetspolicy - Fazer (fazergroup.com)

Priser
Bröd från Skogaholm, Skogaholms ryggsäck och termos, samt en emaljmugg från Friluftsfrämjandet, till ett sammanlagt värde av ca 1000 kr. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris.

Skogaholm bakar brödet. Friluftsfrämjandet gör stunden.