TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Tack för alla fantastiska bidrag!

Tävlingsregler

Tävla genom att posta ditt förslag i flödet under tävlingsinlägget på Facebook och instagram på var du helst äter din Skogaholmlimpamacka och vad du har för pålägg.

Tänk på att ha en öppen profil när du tävlar.

Organisatör
Fazer Bageri och varumärket Skogaholm 
Friluftsfrämjandet 
Vem kan delta?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal på Fazer eller Friluftsfrämjandet som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.
Hur deltar man?
Skogaholmslimpan är alla utflyktsmackors utflyktsmacka. Men var är din favoritplats att äta den? Och vad har du på den? Skriv ditt förslag i flödet under inlägget på Facebook och instagram.
En jury bestående av representanter från Fazer/Skogaholm utser tre vinnare. Vinnarna kontaktas via instagram DM och på Facebook efter tävlingens slut. Tävlingen pågår mellan 18 feb-13 mars 2022. Juryns beslut kan inte överklagas.

Hantering av personuppgifter
Fazer och Skogaholm behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarnas godkännande.  

Lär dig mer om vår integritetspolicy - Fazer (fazergroup.com)

Priser
En klassisk ryggsäck av märket Bergans Rondane V6 40 (värde ca 1995:-)

Skogaholm bakar brödet. Friluftsfrämjandet gör stunden.