Vinn biljetter till Djungelboken The Musical!

Fram till och med 2018-11-08 pågår en tävling om biljetter till Djungelboken The Musical på Waterfront i Stockholm (10/11 kl.18.00 , publikrep). Du som önskar delta i tävlingen besvarar följande frågor samt motiverar varför just du vill vinna. Tävlar gör du genom att posta dina svar i kommentarsfältet kopplat till inlägget om tävlingen på Skogaholms Facebook eller Instagram (Skogaholmsverige). 

Fråga 1: Vad heter Mowglis björnkompis?
Fråga 2: Vilket Skogaholmsbröd är din favorit?
Motivera varför just du vill vinna

Tävlingen anordnas av Skogaholm (Fazer Bageri AB). Vinnarna väljs av en jury bestående av tre representanter från Skogaholm. Endast ett tävlingsbidrag per deltagare. Vinnarna meddelas via Instagram direct message/Facebook messenger. Vinsten måste bekräftas inom 24 timmar från det att vi kontaktat vinnarna. I annat fall går vinsten vidare till annan deltagare. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Fazer behandlar personuppgifter enligt GDPR. Anställda på Fazer får inte delta i tävlingen. Det är inte heller tillåtet att delta med mer än ett bidrag.  

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att Fazer Bageri AB äger exklusiv rätt att fritt och utan tidsbegränsning använda ditt bidrag i sin marknadsföring. Fazer Bageri AB äger alltid rätt att diskvalificera deltagare och/eller vinnare för det fall de inte följt dessa Tävlingsregler.

Läs mer om vår integritetspolicy HÄR

Vinst: 10 st vinnare får 4 biljetter vardera till publikrepet av Djungelboken The Musical på Waterfront i Stockholm klockan 18.00.