*TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD* ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR; Boken med Sveriges allra godaste utflyktsmackor! I Skogaholm och Friluftsfrämjandet tävling på sociala medier kunde man skicka in bilder på sina allra smarrigaste utflyktsmackor. Vi fick in en massa härliga bidrag, som nu resluterat i denna fina bok! Alla vinnare i tävlingen har fått varsitt exemplar och nu har även DU chansen att vinna denna bok; full med inspiration för matsäcken och picknickkorgen!

Tävlingsregler för Boken med Sveriges Godaste Utflyktsmackor

Tagga en vän, eller flera, som du skulle vilja ta med på picknick i sommar och berätta vad du lägger ner i korgen eller ryggsäcken för en riktigt härlig och lyckad utflykt!

Organisatör
Fazer Bageri och varumärket Skogaholm i samarbete med Friluftsfrämjandet 
Vem kan delta?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal på Fazer eller Friluftsfrämjandet som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.
Hur deltar man?
Delta genom att, under flödet till tävlingsinlägget på Facebook, tagga en vän (eller flera) som du skulle vilja ta med på picknick i sommar och berätta vad du lägger ner i korgen eller ryggsäcken för en riktigt lyckad utflykt! En jury bestående av representanter från Fazer/Skogaholm och utser tio (10) vinnare. 
Vinnarna kontaktas efter tävlingen slut via Facebook. Juryns beslut kan inte överklagas.
Tävlingen pågår under tiden 6-15 maj 2022. 

Genom att delta i tävlingen och skicka in ditt bidrag ger du Skogaholm/ Fazer Bageri AB rätt att publicera ditt namn som en av vinnarna.

Hantering av personuppgifter
Fazer och Skogaholm behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarnas godkännande.  

Lär dig mer om vår integritetspolicy - Fazer (fazergroup.com)

Priser
Boken Sveriges godaste Utflyktsmackor (Bokförlaget Semic) till ett värde av ca 179 kr. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris. 

Skogaholm bakar brödet. Du gör stunden.