Ingredienser

2 påsar Skogaholm Lussekatter med saffran och russin (2x250g)

Vit chokladkräm:

400 g Philadelphiaost
1 dl vatten
1 dl florsocker
150 g smält Fazer vit choklad
1 msk finrivet citronskal

Rostad mandelmassa:

200 g mandelmassa

Gör så här

Vispa Philadelphia, vatten och florsocker till ett hårt skum, vispa sedan i den smälta chokladen och avsluta med citronskal. Lägg i spritspåse och förvara i kyl någon timme.

Sätt ugnen på 200°C.

Grovriv mandelmassan och lägg på plåt med bakplåtspapper. Ugnsrosta 3-5 minuter. Låt svalna.

Dela lussekatterna på längden, rosta snittytan snabbt i en stekpanna. Låt svalna.

Spritsa vit chokladkräm på bottenbiten, toppa med rostad mandelmassa och lägg på ovandelen, pudra lite florsocker över - och servera.