Skogaholm är ett bageri med riktigt gamla anor. Redan 1926 öppnade Greta och Knut Eriksson sitt lilla bageri i Eskilstuna, vilket sedermera blev bageri Skogaholm. Sedan dess har våra bagare knådat degar och gräddat limpor så att vi kan leverera färskt bröd över hela Sverige.

Skogaholm är ett av Sveriges mest välkända varumärken och Skogaholmslimpan är Sveriges mest köpta limpa. Vår klassiker har under generationer varit en viktig del i många svenskars liv och alla har vi våra egna speciella minnen till Skogaholmslimpan. Mellanmålet efter skolan, mysiga frukostar med barnen eller kanske mackorna med varm choklad på utflykten. Vilket är ditt bästa Skogaholmsminne?

Skogaholm är inte bara Skogaholmslimpan, vi har även ett brett sortiment av mat- och kaffebröd. Oavsett om du vill njuta av en mysig frukost med familjen, eller packar för picknick kan du hitta många härliga produkter i vårt sortiment.

Skogaholm står för det enkla och okomplicerade. Vi vill att det skall vara lätt att umgås och samtidigt hinna njuta av livet. Ladda skafferiet med våra smarriga bröd, massor av goda pålägg och bjud in släkt och vänner till en härlig frukost eller lunch där gästerna får göra sina egna favoritmackor. Eller varför inte ställa till med ett riktigt bullkalas för kvarterets alla barn? Njut av gemenskapen och alla våra mumsiga produkter. Skogaholm är godast tillsammans!