Tävling – bli Årets Skogaholmare 2018! Komponera din bästa, godaste, snyggaste, konstigaste eller knäppaste macka på ett bröd från Skogaholm. En lycklig vinnare belönas både med den ärofyllda titeln och en hel årsförbrukning av Skogaholmslimpa. Lägg bara upp bilden på Instagram och tagga med #åretsskogaholmare så är du med och tävlar. Lycka till!

Fram till och med 2018-10-10 pågår en tävling i vilken årets Skogaholmare utses. Du som önskar delta i tävlingen skapar ett recept baserat på något av Skogaholms bröd och postar det på Instagram under hashtagen #åretsskogaholmare. Tävlingen anordnas av Skogaholm (Fazer Bageri AB). Vinnarna väljs av en jury bestående av tre representanter från Skogaholm. Endast ett tävlingsbidrag per deltagare. Vinnarna meddelas via Instagram direct message. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Fazer behandlar personuppgifter enligt GDPR. Anställda på Fazer får inte delta i tävlingen. 

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att Fazer Bageri AB äger exklusiv rätt att fritt och utan tidsbegränsning använda ditt bidrag (bild och text) i sin marknadsföring. Fazer Bageri AB äger alltid rätt att diskvalificera deltagare och/eller vinnare för det fall de inte följt dessa Tävlingsregler.

Läs mer om vår integritetspolicy HÄR

Vinst: en årsförbrukning av bröd från Skogaholm (40 st produktcheckar á 30:-, motsvarande värdet av en årsförbrukning av Skogaholmslimpa. Går att lösa in i matvarubutiker, dock ej Netto och Lidl. Produktcheckarna levereras till vinnaren i två omgångar.).