Varje år, under hösten, har vi en tävling på sociala medier där man tävlar om den ärofyllda titeln Årets Skogaholmare och en årsförbrukning bröd från Skogaholm. Är det kanske DU som blir 2020 års vinnare...? Håll utkik!

Fram till och med 2019-10-18 pågår en tävling i vilken Årets Skogaholmare utses. Du som önskar delta i tävlingen skapar en smörgås på något av Skogaholms bröd och publicerar din bild på Instagram under hashtagen #åretsskogaholmare eller som en kommentar med bild och beskrivande text under tävlingsinlägget på Skogaholms Facebooksida. Tävlingen anordnas av Skogaholm (Fazer Bageri AB). Vinnaren väljs ut av en jury bestående av tre representanter från Skogaholm som väljer ut den smörgåsen som gör störst intryck på dem. Endast ett tävlingsbidrag per deltagare. Vinnarna meddelas via Instagram eller Facebook direct message och presenteras 2019-10-21. Vinnaren har två dagar på sig att svara annars går vinsten vidare till annan tävlande. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Fazer behandlar personuppgifter enligt GDPR. Anställda på Fazer får inte delta i tävlingen. 

Genom att delta i tävlingen samtycker deltagarna till att Fazer Bageri AB äger exklusiv rätt att fritt och utan tidsbegränsning använda bidragen (bild och text) i sin marknadsföring. För detta utgår inget arvode och ingen namnangivelse krävs. Fazer Bageri AB äger alltid rätt att diskvalificera deltagare och/eller vinnare för det fall de inte följt dessa tävlingsregler.

OBS: för att delta i våra Instagramtävlingar behöver du ha öppen Instagramprofil, annars kan vi inte se ditt bidrag.

Läs mer om vår integritetspolicy HÄR

Vinst: den ärofyllda titeln som "Årets Skogaholmare", samt en årsförbrukning av bröd från Skogaholm (40 st produktcheckar á 30:-, motsvarande värdet av en årsförbrukning av Skogaholmslimpa. Går att lösa in i matvarubutiker, dock ej Netto och Lidl. Produktcheckarna levereras till vinnaren i två omgångar.).