Tävlingen är avslutad, tack för alla fina och påhittiga bidrag!
 
Äntligen kommer en riktigt god och söt limpa, med ett rustikt och härligt utseende. Som bröd bakat på landet förr i tiden kort och gott, när alla gårdar hade sina egna unika recept.

Tävlingen och dess regler
Fyra tävlingar sker på Skogaholms Facebook där deltagare skriver sitt bidrag i kommentarsfältet till tävlingsinlägget. Tävlingarna går ut på att gissa var limpan befinner sig och kommentera varför man vill testa limpan, de 20 bästa svaren/motiveringarna i respektive inlägg vinner ett produktprov var – i form av värdecheckar (värde 30 kr). Tävlingarna pågår från v.41 till och med v.45. Varje inlägg postas på torsdagen i respektive vecka. Endast en kommentar per deltagare. Kommentarer får inte redigeras efter att de har publicerats och redigerade kommentarer kommer inte att tas i beaktande. Vinnarna meddelas via Facebook. En jury med personer från Fazer väljer ut vinnarna. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Fazer behandlar personuppgifter enligt PUL. Kontaktuppgifterna används till att komma i kontakt med vinnaren och kommer inte att delas eller säljas vidare till tredje part. Anställda på Fazer får inte delta i tävlingen. 

Vinster tävling 1–3: Totalt 60 personer vinner varsitt produktprov i form av värdecheckar (värde 30 kr).
Vinst tävling 4: En person vinner hotellhelg* för två i staden vi söker. 

*Hotellhelgen inkluderar en övernattning för två, inklusive frukost och resa tur och retur inom Sverige, till den stad som eftersöks i tävlingen. Uppskattat värde: 5 000 kr (beroende på resekostnader). 

 

Lycka till!