Tävla med din godaste utflyktsmacka – vinn fina priser! Skogaholm gillar att vara en del av matsäcken på utflykten. Friluftsfrämjandet gillar att vara ute. Därför känns det väldigt naturligt att vi nu inleder ett samarbete. För att fira bjuder vi in dig till att vara med och tävla med din godaste utflyktsmacka. Tävla om Sveriges godaste utflyktsmacka! Du behöver bara göra din godaste utflyktsmacka och posta en bild eller liten film av den på Instagram. Använd #godasteutflyktsmackan så är du med och tävlar om en himla massa fina priser från Skogaholm och Friluftsfrämjandet, ända fram till sommaren. Självklart kan du tävla med flera mackor. För vem kan välja?  Tänk på att ha en öppen profil när du tävlar.

Tävlingsregler för Sveriges Godaste Utflyktsmacka

Organisatör
Fazer Bageri och varumärket Skogaholm 
Friluftsfrämjandet 
Vem kan delta?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal på Fazer eller Friluftsfrämjandet som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.
Hur deltar man?
En jury bestående av representanter från Fazer/Skogaholm, Friluftsfrämjandet och barn i olika åldrar utser totalt 50 vinnare från februari fram till midsommar (2021) och postar löpande ut fina priser från Skogaholm och Friluftsfrämjandet. Kanske kommer just ditt bidrag bli en del av den receptbok på goda utflyktsmackor som Skogaholm och Friluftsfrämjandet kommer ge ut under hösten 2021!
Vinnarna kontaktas löpande och kommer publiceras på Friluftsfrämjandets Instagram Stories och Skogaholms Instagram Stories. Du får gärna delta med flera recept. Juryns beslut kan inte överklagas. Skogaholm äger rätten att använda bild och namn i marknadsföringssyfte.
Priser
Bröd från Skogaholms hela brödsortiment, Skogaholms ryggsäck och termos, samt en emaljmugg från Friluftsfrämjandet, till ett sammanlagt värde av ca 1000 kr. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris.

Skogaholm bakar brödet. Friluftsfrämjandet gör stunden.